Leden Group Oy aloittaa muutosneuvottelut mahdollisesta fuusiosta ja muutosta

Leden Group Oy aloittaa ensi viikolla henkilöstönsä kanssa muutosneuvottelut, joiden teemana on yhtiön tytäryhtiöiden Ojala-Yhtymä Oy:n, Celermec Oy:n ja Lasercomp Oy:n fuusio sekä uusiin yhteisiin toimitiloihin muuttaminen.

Leden Group Oy:n toimitusjohtaja Juha Heikkisen mukaan muutosneuvottelujen johtopäätöksenä tehdään päätöksiä fuusiosta ja uusiin toimitiloihin muuttamisesta. Hän sanoo tavoitteena olevan tytäryhtiöiden fuusion ennen pitkää, mutta uusiin toimitiloihin muuttaminen on vielä avoimempi kysymys.

– Tämä kuuluu ihan yrityksen toimintaan, että mietitään toimitiloja ja yhtiörakennetta jatkuvasti, keskustelua käydään jatkuvasti, Heikkinen sanoo.

Mahdollisia uusia toimitiloja on Heikkisen mukaan useita mietinnän alla. Jonkinlaisia päätöksiä asian tiimoilta tulee kevään aikana.

– Muutosneuvottelut aloitetaan ensi viikolla, että varmaan ensimmäisen kvartaalin aikana päästään eteenpäin ja saadaan mahdollisia johtopäätöksiä, hän kertoo.

Leden Group Oy työllistää yhteensä noin 500 työntekijää. Tytäryhtiöistä Ojala-Yhtymä Oy:n ja Celermec Oy:n tehtaat sijaitsevat Sievissä ja työllistävät yhteensä noin 250 työntekijää. Lasercomp Oy:llä on tehdas Nivalassa. Lisäksi Leden Group Oy:öön kuuluu Virossa toimiva metallialan yritys Favor AS, jota yhtiön muutosneuvottelut eivät koske.