Omakotitalo tuhoutui osittain yöllisessä tulipalossa Kukonkylällä

Sievin Kukonkylällä sijaitsevassa omakotitalossa syttyi tulipalo varhain aamuyöllä. Talon asukkaat heräsivät palovaroittimen hälytykseen ja onnistuivat poistumaan rakennuksesta ajoissa, joten kaikeksi onneksi henkilövahingoilta vältyttiin

Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 3.05. Paikalle saapuneen palolaitoksen ensimmäisen yksikön savusukeltajat saivat palon nopeasti hallintaan. Tulipalo ehti kuitenkin tuhota osittain kaksi huonetta. Rakennus ja irtaimisto kärsi huomattavia savu- ja nokivahinkoja, jonka lisäksi jonkin verran myös sammutusveden aiheuttamia vesivahinkoja.

Tuli oli päässyt yläpohjan läpi, jonka vuoksi pelastuslaitoksen palomiehet joutuivat raivaamaan osittain sisäkattoa ja poistamaan yläpohjan eristeitä. Pelastuslaitoksen yksi yksikkö jäi kohteeseen varmistamaan, ettei palopesäkkeitä ole jäänyt kytemään talon rakenteisiin.

Pelastuslaitoksen alustavan arvion mukaan palo on syttynyt sähkötaulusta tai sen välittömästä läheisyydestä. Pelastuslaitoksen palosyyntutkijat selvittävät palon tarkempaa syttymissyytä.