Uusin Sieviläinen luettavissa näköislehtenä

Uusin Sieviläinen on luettavissa ilmaiseksi näköislehtenä Issuussa. Tässä numerossa pääsemme tutustumaan tuoreimpiin sieviläisiin, nimittäin viime vuoden sieviläisiin vauvoihin. Myös sieviläislähtöisten vauvat ovat mukana vauvasivuilla. Näköislehteen pääset tästä linkistä.

Sieviläinen vieraili Sievin lukiossa, missä lukiolaiset viihtyvät kuin kotonaan. Opettajia kuvaillaan äidillisiksi ja kaverit ovat koulussa viihtymisen tärkein asia. Osalla lukiolaisilla tulevaisuuden suunnitelmat ovat selkeät, toisille taas lukio on koulutus, joka pitää laajat jatko-opintomahdollisuudet auki.

Eija Nivala valittiin Keskustan kansanedustajaehdokkaaksi Sievissä viime viikolla pidetyssä piirikokouksessa. Eija voitti vastaehdokkaansa Ville Mykkäsen äänin 68-59. Lehdessä juttu piirikokouksesta ja Eijan valinnasta.

Sievin kunnan tuulivoimaohjelma on työnalla. Tällä hetkellä kuntalaisilta toivotaan vastauksia tuulivoimaa koskevaan kyselyyn, jonka vastauksia käytetään tuulivoimaohjelman tekemiseen. Lehdessä tuulivoimaohjelmasta ja sen etenemisestä kertoo työryhmässä mukana oleva kunnanjohtaja Kai Korhonen.

Vuoden ensimmäinen Kuntaliite on tämän numeron välissä. Kuntaliitteestä löytyvät kirjaston terveiset, uuden työllisyyspalveluiden työntekijän esittely ja tietoa liikuntapalveluista.

Lue koko näköislehti tästä.