Kallio aloittaa etälääkärikokeilun Sievissä 1.9.2021

Sievissä on ollut terveyskeskuslääkärin virka auki, mutta ei hakijoita. Tämän vuoksi Kalliossa on mietitty vaihtoehtoisia tapoja järjestää ja parantaa sieviläisille tarjottavia lääkäripalveluja.

– Kallio aloittaa keskiviikkona 1.9.2021 – Kallio aloittaa tänään 1.9.2021 etälääkärikokeilun Tohtorisi Oy:n kanssa. Etälääkärin vastaanotolle varataan aika samoin kuin paikan päällä tapahtuvalle vastaanotolle eli Sievin vastaanoton ajanvarauksen kautta. Samoin tehdään hoidontarpeen arviointi kuin muissakin vastaanottopalveluissa. Etälääkärin vastaanotolle ohjataan potilaita, joiden vaivat ei tarvitse fyysistä tutkimusta tai em. tutkimukset on jo tehty, kertoo Peruspalvelukuntayhtymä Kallion hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila.

Etälääkärin asiakasmaksu on sama sama kuin vastaanoton lääkärikäynti. Etälääkäri ottaa vastaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Etälääkärin vastaanotolle voi tulla Sievin terveyskeskukseen tai omaa tietokonetta käyttäen. Lisää aiheesta huomisen 1.9.2021 Sieviläisessä.