Suomen Ampumahiihtoliiton hiihtäjät ja valmentajat yhteiskuvassa.

Sievin Jalkine Suomen Ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppaniksi

Sievin Jalkine on solminut yhteistyösopimuksen Suomen ampumahiihtomaajoukkueen kanssa. Kilpailukaudelle 2023–2024 tehty sopimus nostaa Sievin ampumahiihtomaajoukkueen uudeksi pääyhteistyökumppaniksi. Sopimus sisältää näkyvyyden maajoukkuetoiminnassa nuorista aikuisiin, jonka lisäksi maajoukkueen valmennusjohdon ja huoltoryhmän jäsenet käyttävät tulevalla kaudella Sievin jalkineita.

– Olemme ampumahiihdossa erittäin tyytyväisiä, että saimme Sievin mukaan vahvistamaan tiimiämme. Urheilussa pärjää hyvän yhteistyön avulla ja olemme iloisia, että suomalainen huippubrändi näkyy kanssamme maailmalla. Ampumahiihto on Euroopan seuratuin talviurheilulaji ja Suomessakin selkeästi kiinnostavimpien lajien joukossa, sekä vahvassa nosteessa, Suomen Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtaja Tapio Pukki kommentoi.

Jalkinevalmistaja Sievi panostaa työturvallisuuteen. Turvallisuuden arvopohja yhdistää yrityksen ampumahiihtoon, jossa toimintaympäristön turvallisuus on huomioitava kaikilla tasoilla.

– Kansainvälisyys on myös tärkeä osa tätä yhteistyötä. Ampumahiihto on kansainvälinen laji, ja yhteistyö Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa antaa meille mahdollisuuden esitellä Sievin tuotteita laajemmalle kansainväliselle yleisölle. Sievin myyntijohtaja Teppo Kemppainen toteaa.

 

SUOMEN Ampumahiihtomaajoukkueesta kerrotaan harjoituskauden sujuneen hyvin. Alkavaan kauteen joukkue lähtee tavoittelemaan kansainvälistä huippua. Sievin Jalkineen ja ampumahiihtomaajoukkueen välisen yhteistyön tarkoituksena on lisätä näkyvyyttä sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Kansainvälinen kilpailukausi alkaa marraskuun lopussa, kun maailmancup käynnistyy Ruotsin Östersundissa ja IBU-cupin ensimmäinen osakilpailu käydään Kontiolahdella 27.11–3.12.2023. Tulevan kilpailukauden päätapahtumia on ampumahiihdon MM-kilpailut helmikuussa Tsekin Nove Mestossa, sekä nuorten MM-kilpailut Viron Otepäässä.