Korpelan Voima laskee toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen hintaa

Korpelan Voima kertoo tiedotteessaan laskevansa toistaiseksi voimassa olevan Korpela Valo -tuotteen hintaa maaliskuun alusta lähtien. Sen arvolisäverollinen myyntihinta kilowattitunnilta on 1.3. lähtien 15,4 senttiä. Tällä hetkellä hinta on 20,9 senttiä.

Toistaiseksi voimassa olevaa Korpela Valo -tuotetta Korpelan Voima ei tällä hetkellä myy uusille asiakkaille. Uudet asiakkaat voivat ostaa sen 13.2. alkaen ja sen toimittaminen uusille asiakkaille alkaa huhtikuun 1. päivä, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Korpela Valo on saatavilla vain Korpelan Voiman omistajakuntien alueella.

Korpelan Voima kertoo tiedotteessaan kohdistavansa Valo-tuotteelle omasta tuotannosta saatavan tuoton ja haluavansa pitää sen hinnan vakaana ja mahdollisimman edullisena.

Vuoden vaihteessa Korpelan Voima uudisti sähkönmyyntituotteensa. Jokainen sähkösopimus koostuu kiinteän tuntihinnan lisäksi käyttövaikutuksesta. Aikaisemmin sähkösopimukset olivat joko kiinteähintaisia tai sähköpörssin mukaan tunneittain hinnoiteltuja, nykyiset sopimukset ovat näiden välimalli.

Ajoittamalla sähkön käyttöä halvemmille tunneille, asiakas voi vaikuttaa sähkölaskun loppusummaan. Toimitusjohtaja Antti-Jussi Vahteala arvioi vuoden alussa Sieviläiselle käytön ajoittamisen vaikutuksen parhaillaan olevan noin muutaman sentin luokkaa kilowattitunnilla.

Pelkästään tunneittain vaihtelevaan sähköpörssin hintaan perustuva tuote yhtiöllä on Korpela Spotti.