Sievi Capitalin toimitusjohtaja Jussi Majamaa jättää yhtiön välittömästi

Sievi Capital Oyj kertoo tiedotteessa yhtiön hallituksen ja toimitusjohtajan Jussi Majamaan sopineen, että Majamaa jättää toimitusjohtajan tehtävän välittömästi 22.3.2023. Yhtiö on käynnistänyt hakuprosessin uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi.

– Kiitämme Jussia hänen panoksestaan Sievi Capitalin sijoitustoiminnan johtamisen ja yhtiön kehittämisen eteen, mukaan lukien yhtiön käynnistettyä strategiamuutoksen pääomasijoittajasta kohti KH-Koneet Groupin liiketoiminnan ympärille rakentuvaa teollista konsernia. Toivotamme Jussille menestystä hänen seuraaviin haasteisiinsa, sanoo Sievi Capitalin hallituksen puheenjohtaja Juha Karttunen.

Yhtiö kertoo nimittäneensä väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Ville Nikulaisen. Nikulaisella on pitkä ja kansainvälinen työkokemus talous-, johto- ja hallitustehtävistä, mukaan lukien talousjohtajan tehtävistä Suomen Rahapaja Oy:ssä ja Assemblin Oy:ssä sekä muista talousjohdon tehtävistä muun muassa Stora Enso Oyj:ssä ja Uponor Oyj:ssä.

Samassa yhteydessä hallitus on päättänyt nimittää yhtiön väliaikaisen talousjohtajan KTM Tuomas Joensuun yhtiön talousjohtajaksi 22.3.2023 alkaen. Hän on työskennellyt Sievi Capitalin palveluksessa vuodesta 2019 ja toiminut ennen väliaikaista talousjohtajan tehtäväänsä yhtiön sijoitushankkeiden ja kohdeyhtiöiden kehitystyön parissa sekä tukenut yhtiön taloushallinnon toimintoja.