Uusin Sieviläinen luettavissa näköislehtenä

Sieviläisen Yrittäjä-numero on luettavissa näköislehtenä. Teeman mukaisesti lehdessä Vuoden Yritysjohtajaksi valittu Sievin Jalkineen toimitusjohtaja Juha Jokinen kertoo suuren yrityksen johtamisesta ja Sievin Jalkineen kuulumisista.

Koko työuransa Sievin Jalkineella työskennellyt Jokinen kertoo omaksi vahvuudekseen toimitusjohtajana olevan oman alansa ja yrityksen tuntemisen. Yrityksen johtamisessa hän pyrkii jatkuvasti kehittämään itseään ja sanoo oppineensa 10-vuotisen toimitusjohtajakautensa aikana kuuntelemaan ihmisiä paremmin.

”Kuuntele ihmisiä ja luota oman organisaation osaamiseen”, hän toteaa jutussa.

Koko juttu luettavissa Sieviläisen näköislehdessä.

Markku Kanerva antaa eväitä hyvään johtamiseen ja tiimihengen luomiseen

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva vieraili Raudaskylän kristillisellä opistolla kertomassa innostavan yhteishengen luomisesta ja hyvästä johtamisesta.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen historiallisesti EM-kilpailuihin valmentanut Kanerva toisten kunnioittamista, avoimuutta ja kuuntelemista. Koko juttu luettavissa näköislehdessä.

Yrityksiä ja tuulivoimaa

Lehdessä kerrotaan myös viime vuonna sukupolvenvaihdoksen tehneen Sorvi-Pojat Oy:n kuulumisia, Kenkäkankaan tuulipuistohankkeen etenemisestä, Sievin kunnan kuulumisia ja uudesta omalääkäri-yritysideasta.

Tästä linkistä löytyy kaikki Sieviläisen näköislehdet.